LOGIN/REKISTERÖIDY

Jos et ole vielä asiakkaamme, rekisteröidy käyttäjäksi:

Verkkokauppamme on tarkoitettu vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille, joilla on osoittaa alalla toimivan yrityksen y-tunnus sekä alan opiskelijoille. Jos olet opiskelija, lähetä skannattu opiskelutodistuksesi meille info@frameda.fi. Käsittelemme rekisteröitymishakemuksesi noin yhden arkipäivän sisällä.

 

  • Tämä tulee olemaan käyttäjätunnuksesi.
  • Yrityksen nimi, jossa olet töissä tai yrittäjänä tai omistajana. Oppilaitoksen nimi jos olet opiskelija. Opiskelija: skannaa vielä opiskelutodistus sähköpostiimme info@frameda.fi.
  • Jompi kumpi täytettävä. Täytä tähän y-tunnus vain jos olet itse yrittäjä. Muussa tapaukessa anna henkilötunnuksesi. Voit antaa y-tunnuksen vain jos omistat yrityksen tai sinulla on kyseisen yrityksen nimenkirjoitusoikeus.
  • Jos olet antanut y-tunnuksen: Toimitusosoitteen pitää täsmätä ytj.fi -palvelusta löytyvän virallisen käyntiosoitteen kanssa. Tarkistathan tämän. Jos haluat poikkeavan toimitusosoitteen, ota meihin yhteyttä info@frameda.fi
  • Keksi tähän itsellesi salasana. Minimum length of 6 characters

Unohditko salasanan? Ei hätää, pyydä uusi kirjoittamalla rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköpostiosoite allaolevaan kenttään:

 

Please enter your username or email address.
You will receive a link to create a new password via email.