Ale!
MMBWEBSHOP

NUCODE Miracle Makeup Blender 12 kpl erä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

SVH 15,90 €. KASTELE.PURISTA.BLENDAA. Niin helppoa on saada täydellinen, ammattimainen meikkipohja! Tuotteen omat sivut www.nucodebeauty.com.

NUCODE Miracle Makeup Blender on meikkisieni, joka on valmistettu superpehmeästä, lateksittomasta ja allergisoimattomasta polymeerimateriaalista ja joka kostutettuna saavuttaa meikin levittämiseen ihanteelliset ominaisuutensa.

Voit käyttää Miracle Makeup Blenderiä nestemäisten ja voidemaisten meikkipohjien levitykseen, peitetuotteiden levitykseen, BB-voiteiden, puutereiden, poskipunien, itseruskettavien ja varjostusvärien sekä korostustuotteiden kanssa – se sopii siis käytännössä kaikkeen kasvojen ihon meikkaamiseen. Saat virheettömän, tasaisesti peittävän tuloksen joka ikinen kerta. Lisäksi, sen käyttäminen on todella hauskaa! Kuluttaja-asiakkaana voit tilata omasi nucodebeauty.com -sivuiltamme.

(Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

1. Kostuta blenderi juoksevan veden alla kunnes se on läpikotaisin märkä. Kosteana blenderi kasvaa kooltaan noin 1,5-2 kertaiseksi alkuperäisestä koostaan. Kostea blenderi ei ime yhtä paljon meikkivoidetta kuin kuiva, joten tuotetta säästyy.

2. Purista ylimääräinen vesi pois parilla puristuksella ja vielä kerran pyyhkeen sisällä. Nyt blenderi on valmiina käyttöön!

3. Sipaise meikkiä kasvoihin otsalle, poskiin ja leukaan tai voit myös kastaa sienen kämmenselälle annostelemaasi meikkituotteeseen. Taputtele meikki blenderillä tasaiseksi meikattavalle alueelle painelevin liikkein. Painelu saa aikaan ihon tasaisesti peittävän ja ihon epätasaisuudet täyttävän ammattimaisen tasaisen tuloksen.  Pese blenderi 1-3 käyttökerran jälkeen vedellä ja pienellä määrällä mietoa saippuaa tarvittaessa.  Käyttöaika jopa useita kuukausia.

MIKSI MIRACLE MAKEUP BLENDER?

Koska se on ÄLLISTYTTÄVÄ!

Miracle Makeup Blender antaa upean ammattimaisen ja virheettömän tuloksen. Sen salaisuus on superpehmeän materiaalin ja veden yhdistelmässä, joka antaa sille sen ainutlaatuiset meikin levitykseen optimaaliset ominaisuutensa. Unohda meikkisienellä hankaaminen ja epätasainen pohjustus. Miracle Makeup Blenderillä saat täydellisen tuloksen helposti.

Nucode Miracle Makeup Blenderin design on mallisuojattu EU:ssa. SVH 15,90 €. Kuluttaja-asiakkaana voit tilata omasi nucodebeauty.com -sivuiltamme.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “NUCODE Miracle Makeup Blender 12 kpl erä”