Ale!
EB02500

ESLABONDEXX – 2. AMPLIFIER 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat

Enemmän kuluva kakkosaine edullisena litrasena! Voidemainen Amplifier levitetään kemiallisen käsittelyn huuhtelemisen ja shampoopesun jälkeen hiuksiin ja annetaan vaikuttaa vähintään 5 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. 1000 ml.

Inci:

Aqua (water), sodium laneth-40 maleate/styrene sulfonate copolymer, cetearyl alcohol, propylene glycol, distearoylethyl, dimonium chloride, stearamidopropyl dimethylamine, soy isoflavones, glycosphingolipids, acetyl cysteine, polyglyceryl-10 dilaurate, watermelon seed oil polyglyceryl-6 esters, hazel seed oil polyglyceryl-6 esters, sorbitan oleate, dicetyl phosphate, parfum (fragrance), quaternum-80, phenoxyethanol, ceteareth-20, citric acid, ethylhexylglycerin, cyclopentasiloxane, benzyl salicylate.
tuotetunnus (SKU) EB021000 (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Kemiallinen käsittely vahingoittaa aina hiusta, rikkoen hiuksen sisäisiä sidoksia ja jättäen hiukset kuiviksi, hauraiksi ja heikoiksi. ESLABONDEXX ehkäisee vahingoittumista ennen sen alkamista, suojaten olemassa olevaa rakennetta, vahvistaen sitä ja antaen joustavuutta ja kiiltoa. Kun ESLABONDEXXia käytetään kemiallisen käsittelyn yhteydessä, on hius käsittelyn jälkeen vahvan ja kiiltävän näköinen ja pehmeä. ESLABONDEXX on kehitetty Sveitsissä ja se perustuu niosomiteknologiaan, joka auttaa aktiivisia ainesosia tunkeutumaan hiuksen kuitukerrokseen eli cortexiin.