Kardashian Beauty Hair: Kourtneyn, Kimin ja Khloén visio hiustuotteista

Kardashian Beauty Hair –tuotelinjan takana ovat Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West ja Khloé Kardashian. Kardashian Beauty Hair -hiustuotteet ovat heidän visionsa siitä, millaisia hiustuotteiden pitää olla: hienostuneita, suorituskykyisiä ja ainutlaatuisia. Kardashianin sisarukset ovat maailman seuratuimmista henkilöitä ja myös hiustyylien edelläkävijöitä, jotka vaihtavat hiuslookiaan tiuhaan tahtiin ja joiden tekemisiä seurataan tarkasti. Olkoon kyse muodista tai kauneudesta, heillä on siihen vankka mielipide, jota seurataan maailmanlaajuisesti.

Kardashian Beauty Hair -hiustuotelinja sisältää valikoiman hiustuotteita, hiusharjoja sekä laitteita hiustenlaittoon. Tuotteet valmistaa vuosikymmeniä kampaamotuotteita valmistanut Farouk Systems ja ne on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla korkealuokkaisista ja innovatiivisista raaka-aineista, jotta niiden avulla on mahdollista saavuttaa täydellinen Kardashian look – on se sitten rento tai boheemi arkityyli tai upeaa glamouria punaiselle matolle.

Tuotteita saa parturi-kampaamoista ympäri Suomen sekä hiustuotteiden verkkokaupoista. Katso myyntipisteet jälleenmyyjähaustamme. 

@kbeautyhair INSTAGRAMISSA