des2459_fakebake_250x80px_1438245617__69852

FAKE BAKE on rusketusalalla muodostunut jo käsitteeksi. Maailman suurimpana ainoastaan rusketustuotteisiin keskittyvänä brändinä yli 25 vuoden kokemuksella ei ole ihme, että Fake Bake on julkisuuden henkilöiden, kauneustoimittajien ja kauneusalan ammattilaisten valinta ympäri maailman. Ylelliset koostumuksemme on luotu omassa laboratoriossamme ja ne sisältävät laadukkaimpia mahdollisia raaka-aineita. Emme käytä lainkaan keinotekoisia säilöntöaineita kuten parabeenejä. Kliiniset testit osoittavat tuotteemme turvallisiksi käyttää. Suomen markkinoille olemme valinneet laajasta valikoimasta ensi vaiheessa 8 upeaa tuotetta, jotka täydentävät toisiaan ja täyttävät erilaiset rusketustarpeet. Saatavana kampaamoista ja kauneushoitoloista. Voit tilata tuotteita jälleenmyyntiin kätevästi myös proshopistamme!

Fake Bake -tuotteet ovat voittaneet lukuisia palkintoja, ja olemme olleet uraauurtavia ykkösiä mm. seuraavissa virstanpylväissä:

* Ensimmäinen ”markkerivärin” sisältävä itseruskettava  – Original, lanseerattu USA:ssa 1995

* Ensimmäinen luonnollista alkuperää olevan DHA:n ja Erytruloosin yhdistävä tuote – Original, lanseerattu USA:ssa 1995

* Ensimmäinen itseruskettava aerosolimuodossa – Airbrush, lanseerattu 2003

* Ensimmäinen itseruskettava tuote, jossa mukana anti-aging Matrixyl-3000® – The Face, lanseerattu 2005

* Ensimmäinen pitkäkestoinen itseruskettava, joka muodostuu vain 60 minuutissa – 60 Minutes, lanseerattu 2012

Original Self-Tan Lotion

Ensimmäinen ja eniten myyty tuotteemme. Helposti levittyvä lotion, runsas markkeriväri. Lopullinen väri kehittyy 6-8 tunnissa ja antaa pitkäkestoisen, luonnollisen rusketuksen.  Luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Tummemman rusketuksen saamiseksi käytä useampana päivänä peräkkäin. Mukana 2 muovikäsinettä levitystä varten. 

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Levitä pieni määrä kerrallaan pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele markkeriväri pois vaikutusajan päätteeksi. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 170 ml. SVH 38,80 €.

Airbrush Instant Self-Tan

Täydellinen rusketus aerosolisuihkeella. Nopeasti kuivuva ja tahmaamaton koostumus antaa luonnollisen näköisen rusketuksen heti ja kehittää lopullisen pitkäkestoisen värin 6-8 tunnissa.  360˚ suutin helppoon ja tasaiseen rusketukseen. Ruskettavina aineina luonnollista alkuperää olevat DHA, erytruloosi ja DMI. Mukana kaksi muovikäsinettä levitystä varten.

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Suihkuta pieni alue kerrallaan noin 20 cm etäisyydeltä ja tasoittele sormin pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele markkeriväri pois vaikutusajan päätteeksi. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 207 ml. SVH 38,80 €.

5 Minute Mousse Self-Tan

”Ultimate party tan!” Supernopea ja superkuiva vaahto antaa luonnollisen ja täydellisen rusketuksen heti ja kuivuu alle 5 minuutissa! Helposti ja nopeasti levittyvä ja kuivuva koostumus ei ikinä tahraa tai tahmaa. Pikäkestoinen kullanruskea rusketus jatkaa kehittymistä senkin jälkeen kun markkeriväri on pesty pois. Ruskettavina aineina luonnollista alkuperää olevat DHA, erytruloosi ja DMI. Mukana kaksi muovikäsinettä levitystä varten.

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Pursota vaahtoa suoraan iholle ja levitä pieni määrä kerrallaan pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Voit pukeutua jo viimeistään viiden minuutin päästä levityksestä. Iho on välittömästi ruskea ja itseruskettava aine kehittyy muutaman tunnin kuluessa. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 207 ml. SVH 29,80 €.

Flawless Self-Tan Liquid & Professional Mitt -levityskäsine

”Flawless by name and Flawless by nature”.  Ylellinen ja nopeasti kuivuva itseruskettava spray antaa välittömän kullanruskean rusketuksen, joke kehittyy 6-8 tunnissa lopulliseen väriinsä. Ihastuttava kookoksen tuoksu, helppo ja täsmällinen levitys sekä luonnollisen näköinen rusketus.  Luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Tummemman rusketuksen saamiseksi käytä useampana päivänä peräkkäin. Mukana pehmeä levityskäsine!

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina levityskäsinettä tai suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Suihkuta pieni alue kerrallaan ja tasoittele heti levityskäsineellä pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele markkeriväri pois vaikutusajan päätteeksi. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 170 ml. SVH 32,80 €.

Flawless Darker Self-Tan Liquid & Professional Mitt -levityskäsine

Haluatko tummemman rusketuksen? Flawless Darker on sinua varten. Ylellinen ja nopeasti kuivuva itseruskettava spray antaa välittömän tumman rusketuksen, joke kehittyy 6-8 tunnissa lopulliseen väriinsä. Syvä, mutta luonnollisen sävyinen ja pitkäkestoinen rusketus. Ihastuttava trooppinen tuoksu, helppo ja täsmällinen levitys. Ruskettavina aineina luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Ethoxydiglycoli pidentää rusketuksen kestoa. Tummemman rusketuksen saamiseksi käytä useampana päivänä peräkkäin. Mukana pehmeä levityskäsine. 

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina levityskäsinettä tai suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Suihkuta pieni alue kerrallaan ja tasoittele heti levityskäsineellä pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele markkeriväri pois vaikutusajan päätteeksi. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 170 ml. SVH 32,80 €.

60 Minutes Self-Tan Liquid & Professional Mitt -levityskäsine

Maailman ensimmäinen pitkäkestoinen itseruskettava, joke kehittyy vain yhdessä tunnissa! Suihke on helppo levittää ja antaa nopean kullanruskean rusketuksen. Rusketus kehittyy tunnissa, mutta voimistuu vielä aina kolmeen tuntiin saakka. Pese pois kun haluttu tulos on esillä, mutta viimeistään 3 tunnin kuluttua. Itseruskettavina ainesosina luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Tummemman rusketuksen saamiseksi käytä useampana päivänä peräkkäin. Mukana pehmeä levityskäsine. 

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina levityskäsinettä tai muita suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Suihkuta pienelle alueelle kerrallaan ja tasoittele pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele markkeriväri pois 1-3 tunnin päästä. Mitä pidempään annat vaikuttaa, sen syvemmäksi väri kehittyy –  huom! on huuhdeltava pois viimeistään 3 tunnin päästä. Toista käsittely kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 236 ml. SVH 34,80 €.

Flawless Coconut Serum

Flawless Coconut Tanning Seerumi muuttaa rusketustottumuksesi ikuisesti! Kaunistava ja ruskettava -yhdistelmätuote antaa ylellisen kultaisen hehkun ja kehittyy 4-6 tunnissa lopulliseen väriinsä. Seerumi on täynnä huolellisesti valittuja, ihoa rakastavia ainesosia ja se on nopeasti kuivuva, virkistävä sekä kosteuttava – et tarvitse erikseen kosteusvoidetta. Ruskettavina aineina luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Mukana kaksi muovikäsinettä levitystä varten.

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Levitä pieni määrä kerrallaan pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele merkkiväri pois vaikutusajan päätteeksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Suositellaan käytettäväksi yön yli yövoiteen sijaan.

Professional Mitt -levityskäsine

Samettisen pehmeä levityskäsine. SVH 6,80 €.

 

FAKE BAKE jälleenmyyntiin kampaamoosi tai kauneushoitolaasi? Tilaa heti Proshopistamme tai 

kysy lisää asiakaspalvelustamme 010 574 2700 tai info@frameda.fi.